Migræne, en verden af smerte

Migræne, en verden af smerte

For dem, som aldrig har lidt af migræne, så er det svært at beskrive, men at det føles som en skruetvinge, som bare bliver strammere og strammere, og hovedpinen dunker, mens kvalmen og lys- og lydfølsomheden gør en ude af stand til at gøre selv de mest almindelige hverdagssysler, er det tætteste, man kommer på.

Migræne er i Danmark alene skyld i næsten 792.000 sygedage hvert år, og selvom der forskes massivt i behandling, så er man ikke kommet langt.

Hos den etablerede lægestand er der ikke meget at gøre ved migræne, man kan smertebehandle og lære at leve med sine migræneanfald, og det er så det. Der er mange som lever med migræner, og som tager stærke piller for at kunne holde det ud, der er dog lindring at få, akupunktur har vist sig at have en meget gavnlig effekt på migræne og stærke hovedpiner, der vil allerede efter 5-7 behandlinger være en klar forbedring for de fleste.

Så hvis du lider af migræne, så er der ingen grund til at leve i smerter, vi kan i de fleste tilfælde være med til at lindre eller helt fjern dine smerter, så hvorfor vente og fylde kroppen med smertestillende, ring i stedet og lad os se, om vi kan hjælpe dig.


Comments are closed.