Akupunktur virker mod migræne!

Akupunktur virker mod migræne!

Hos Boel Akupunktur er vi stolte af, at vi kan tilbyde effektiv behandling af spændingshovedpine og migræne. Vi har behandlet patienter med en lang række forskellige former for hovedpine, blandt andet patienter med migræneanfald og kraftig spændingshovedpine. Vi ser fantastiske resultater hos patienter, når vi behandler dem med vores AcuNova akupunktur. Og det er vi rigtig glade for, for hos Boel Akupunktur mener vi ikke, at nogen skal ‘lære at leve med smerterne’ eller føle sig nødsaget til at tage smertestillende medicin for at holde smerterne ud.

Forbedringen ser vi hurtigt hos vores patienter. Når det gælder migræne vil vi for eksempel have en mærkbar bedring efter kun 5-7 behandlinger. Er der mod forventning ikke sket en forbedring på dette tidspunkt, så vælger vi at standse behandlingsforløbet.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om Boel Akupunktur og om, hvordan vi har mulighed for at behandle migræne og hovedpine. Du har også mulighed for at høre en række af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet behandlingsforløbet hos os, og hvilke resultater de har oplevet. Har du nogen spørgsmål, eller er der noget, du vil vide mere om, så er du altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak.


Comments are closed.