Migræne

Migræne

Migræne er en meget almindelig lidelse blandt den danske befolkning. Det gør den dog ikke mindre generende! Det kan være en ulidelig smertefuld oplevelse og kan medføre store gener i hverdagen. Migræne betegner ikke blot meget kraftig hovedpine, men også kvalme, opkast, synsforstyrrelser og endda hukommelsestab. Det er en stor belastning for både personen selv, de pårørende og for samfundet som helhed, da migræneanfald er skyld i enormt mange sygedage hvert år i Danmark. 

Hos lægen kan man desværre ikke opnå nogen særlig hjælp, andet end linding af migræneanfaldene med medicin. Dette kurerer dog ikke tilstanden, så det er som sådan ikke nogen reel behandling. Hos Boel Akupunktur mener vi, at der skal findes en anden mulighed! Hos os forventer vi en bedring hos patienten efter allerede 5-7 behandlinger. Hvis dette mod forventning ikke er tilfældet, så standser vi behandlingen efter denne periode. 

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores behandlere finder du både i hjertet af København og i Midtjylland. På http://acunova.dk/ kan du læse mere om vores behandlere, vores erfaringer og vores tilbud. Du kan også ringe til os allerede i dag for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i netop din situation. 


Comments are closed.
Migræne

Migræne

Hos AcuNova behandler de migræne med akupunktur, læs mere her: http://acunova.dk//vidunderligt-resultat-med-behandling-af-hovedpine-og-migraene/. 1 ud af 7 voksne danskere lider af migræne, og hvis du er en af dem kan du nikke genkendende til en eller flere af følgende gener: hovedpine, synsforstyrrelser, lysfølsomhed, kvalme og opkast. Det er en voldsomt generende lidelse, både for dig, der lider af migræne og de pårørende du lever sammen med. Det skønnes at migræne er skyld i op mod 729.000 sygedage om året. Det er en almindelig antagelse, at hvis du lider af migræne, så må du bare lære at leve med det. Din læge kan udskrive medicin, der i bedste fald vil lindre symptomerne, men kurere din migræne – det kan medicinen ikke. Desværre følger der ofte en masse bivirkninger med brugen af medicin mod migræne. I værste fald er der tale om mavesår, og øget risiko for blodpropper. Derudover er det hård kost for kroppen, især hvis du får medicin mod migræne hver måned i årevis. Hos AcuNova er vi uenige i at du skal bare skal acceptere, at leve med migræne. Det er vores klare holdning at akupunktur langt er at foretrække, fremfor giftig medicin og langvarige udredningsforløb hos lægen. Det er vores mål at se en bedring hos dig, der lider af migræne efter 5 – 7 behandlinger. 


Comments are closed.