Alternativ behandling af migræne

Alternativ behandling af migræne

Migræne kan være en meget smertefuld og ubehagelig lidelse, hvor man ud over kraftig hovedpine også kan opleve kvalme, synsforstyrrelser, overfølsomhed for lys og lyd og endda hukommelsestab. I Danmark lider hver 7. voksne dansker af migræne, og lægernes eneste behandling består i medicinering med stærk medicin.

Hos Boel Akupunktur vil vi gerne tilbyde et andet alternativ! Vi anvender kinesisk akupunktur til at behandle diverse lidelser, og vi oplever stor succes med vores behandlinger mod hovedpine og migræne! Faktisk vil vi se en bedring hos patienten efter kun 5-7 behandlinger, ellers vælger vi ofte at standse behandlingsforløbet igen. På den måde kan du slippe af med hovedpinen helt uden at skulle indtage forskellig slags medicin.

Besøg vores hjemmeside http://acunova.dk//vidunderligt-resultat-med-behandling-af-hovedpine-og-migraene/ og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe patienter med hovedpine og migræne. Her kan du læse om nogle af vores tidligere patienter, og du kan høre dem fortælle om, hvilke resultater de har oplevet efter vores behandlinger. Du kan både høre fra en patient, der kom ind med migræne og en, der kom ind med kraftig spændingshovedpine. 

Klik ind på AcuNovas hjemmeside for at læse mere og for at finde vores kontaktinformation. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag!


Comments are closed.