Akupunktur kan lindre migræne

Akupunktur kan lindre migræne

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker. Vi anvender en særlig akupunktur kaldet AcuNova til at behandle vores patienter, hvilket vi oplever rigtig gode resultater med på mange områder. Vores behandlere er nogle af landets mest kompetente og erfarne akupunktører, så de har de bedste kvalifikationer til at hjælpe dig med dit sygdomsforløb eller dine smerter.

En af de lidelser, vi har mulighed for at behandle, er migræne. Vi tilbyder behandling af migræne og hovedpine, og vi vil se resultater hos vores patienter efter kun 5-7 behandlinger! På den måde kan du hurtigt slippe af med smerterne og vende tilbage til en normal hverdag. Dette er et rigtig godt alternativ til behandlingen, der tilbydes hos mange læger, som kan tage flere måneder eller år. Det er rigtig lang tid at gå rundt med voldsomme smerter!

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan slippe af med din migræne eller hovedpine uden brug af smertestillende medicin, så besøg os på http://acunova.dk/. Her finder du masser af information om vores klinikker, behandlere og behandlingsmetoder. På hjemmesiden kan du også bestille din tid og tage første skridt på vejen mod en smertefri hverdag. Vi glæder os til at hjælpe dig!


Comments are closed.