Få lindrende behandling mod menstraturionsmigræne

Få lindrende behandling mod menstraturionsmigræne

Migræne findes i mange grader og variationer, og op mod 16% af danskerne døjer med lidelsen hver måned. Et migræneanfald medfører stærk hovedpine, kvalme, og i nogle tilfælde synsforstyrrelser og opkast, og virker generelt meget forringende på livskvaliteten. Både arbejdsliv og privatliv påvirkes, når migrænen spiller ind, men heldigvis er der en vej til lindring og behandling til migrænefri hverdag.

Boel Akupunktur er specialiseret inden for akupunkturbehandling af en lang række udbredte skavanker og lidelser, og er en af de  førende aktører inden for feltet i Europa. De har særligt ekspertise inden for behandling af sportsskader og øjenlidelser, men behandler også alt fra åreforkalkning og nervebetændelse til gigt og migræne. Her samler de op, hvor det almindelige lægevæsen har givet slip, og oplever effektive resultater og tilfredse klienter. Det gælder også behandlingen af migræne, også den særligt stærke menstrautionsmigræne, der rammer kvinder hver måned.

Akupunkturbehandling er et sundt alternativ til den medicin, din almindelige tilbyder til behandling af migrænesymptomer. Problemet med den almindelige medicin er de bivirkninger, den kan medføre, samt at den kun virker midlertidigt, så migrænen vender tilbage efter endt medicin. Med akupunktur kan du opleve langsigtede resultater og slippe for bivirkninger. Tag et kig på http://acunova.dk/ og få en uforpligtende samtale om din vej til lindrende behandling.


Comments are closed.